Sidor

söndag 8 juli 2012

Tekniska problem!!!!

Det tekniska är ju inte riktigt min bit, vilket jag har berättat om innan.
Nu ska jag ger er lite att skratta åt.

När jag skulle klippa gräset då mannen var i Frankrike i förra veckan, gick de så där. Gräsklipparen spottade och fräste, beteende sig inte som den brukade. Jag fick ändå klippt det mesta under protester av klipparen, innan den la av.
Jag kollade olja och bensin, det var ok. Ett plus till mig som tänkte på de, eller hur? Tänkte inte mer på de sen då jag ställde in den i garaget, för vi skulle i väg.
Igår när skulle mannen klippa kom han in flinande och undrade hur jag kunde få klipparen att funka????
Jag fattade inget???? Då brister både han och grannen ut i världens gapflabb. När han skulle kolla den hade ett mini paraply trasslat in sig under mellan bladen!!! Jag sa att det inte kunde ha varit där när jag klippte men, att det däremot legat på golvet. De trodde han inte på! Det vet bara klipparen hur det gått till :))

Nästa tekniska missöde har pågått under en veckas tid. Det har läckt vatten från tvättmaskinen. Tänkte att det var skit i silen så den rensades. Det läckte fortfarande. Tänkte då tar vi tvättmedelsfacket, en rensning där med. När jag har handen inne i maskinen där facket ska vara,
så kände jag en klump, hm. Svor över pulvertvättmedel som lämnar sådana beläggningar i facket. När klumpen dras ut ser jag att det är en liten strumpa, hur har den hamnat där???

Ja, nu är det frid och fröjd i maskinparken, hoppas jag!!!!

Nu har regnet kommit hit med lite åska :(( Vill ha bra väder i morgon igen!!!

Go natt och tack för idag!!!
Kram!

Fika på Slättarps!

Nu sitter vi och äter lunch, gott! Cesarsallad till mig och en varm macka till Lene. Till kaffet blev det det morotskaka. Nu e vi mätta och belåtna så nu kör vi hem och solar lite :))
Köpt lite pelargoner med hem!

Här är så fint ute den nya lokalen som man kan hyra för olika saker är jättemysig!!!
Kanske kan ta männen med oss man kan numera få dig en öl eller ett glad vin här, låter mycket bra :))

Njuter vidare i de fina vädret!
Kram

Vilket besök!

Oj, oj jag sovit dåligt med alla som kommit hem på olika tider under natten. Brukar aldrig ha problem att sova eller somna om.
Fyra fnittriga tjejer i tältet som somnade mycket sent, Kalle som kom hem vid två och slutligen Boffe vid fyra, de tre ugglorna som hoar i skogen bakom huset, ja kommer nog att vara lite seg idag.

Ungefär där var jag i mitt bloggande när vi hör att det låter konstigt från terassen på baksidan. Trodde först att det var tjejerna men, vi ( Elina o jag) blev lite chockade när vi såg va det var. Det var ett rådjurs kid!!!!! Den skrek så hjärtskärande och försökt ta sig ut från trädgården. Vilket är omöjligt då vi har staket runt om hela tomten . Den har tagit sig in genom den grind som var öppen. Den sprang i panik mot staketet hela tiden och fastnade några gånger. Ja, vet att man inte ska ta i dem men hade inget val. Tog en filt runt om den lilla babyn. Gick upp på "vallen" där det finns rådjur och släppte de lilla livet där. Vågade inte släppa de utanför huset då det går en väg där som de kör ganska fort på.

Oj, vilken upplevelse det var!! Hoppas den lille hittar son mamma.

Nu ska Lene och jag köra på invigning på Slättarps gård. Återkommer senare med bilder därifrån.

Ha en underbar söndag!
Kram på dig!