Sidor

söndag 25 december 2011

Ny familjemedlem

Idag kom lilla Samson hem:)) Kul att kunna följa Dots lilla son på nära håll. Emmy & Jocke har varit och hämtat honom idag. Visst e han söt, så himla lik sin far

Julfirande

Jaha, då var denna julen över, lite trist efter allt fixande och donande. Vi firade julaftonen uppe hos mamma & Bertil i Nyhamnsläge. Förutom min lilla familj så var ochså George, Jessica & Mattias, Roger & Christa och Alexandra där. Vi hade pågarna med oss då ingen kunde passa dem här hemma. De var jätteduktiga gick och la sig ner under bordet och sov, nästan hela tiden. Ja, de blev ju lite klappar emellanåt och lite gobitar och då kan man ju inte sova:))
Det var en riktigt trevlig julafton med massor av god mat, olika kakor som klenor, pepparkakor tomtetårta så som en jul ska vara.

Vi började med att dricka glögg ute på gården framför en liten brasa, supermysigt! Sedan var de dax för julbordet inte för mycket bara lagom mycket av allt. Vi spelade sedan julklpappsspelet de blir ganska många klappar när 14 personer lägger en eller två klappar var.



Precis som vanligt så fixar Bertil disken !!!




De som är de tristaste är resan hem i mörker och små regnande men men, man får ta de onda med de goda. God fortsättning på er!