Sidor

fredag 15 juni 2012

En brokig dag!

Det var en fin avslutning i kyrkan. Lite sorgligt är det. Nu skiljs de åt efter fem år vissa av dem har gått på dagis ihop.
Nu är det nya utmaningar som väntar på dem.

Varit på lunch med jobb på golfklubb här stan. Ett jättegod lunch med lax till förrätt och kyckling som varmrätt till kaffet en chokladtryffel.
Vilken utsikt, det kommer bilder i nästa vecka. Då kommer min dator att fungera igen, jaaaa, äntligen. Mycket roligare med bilderna när de inte kommer i klump.

Vi har varit och kollat på studenterna i stan. Vi ska gratta Kalles kompis, Henke.
Tänk det är ett helt år sedan Elina tog studenten, var har tiden tagit vägen!
Nästa år är det Kalles tur :))

I morgon är det till att stiga upp tidig igen, det är en stor loppis som börjar 8.30. Får se om det finns något kul där. Ingen sovmorgon här inte!!!!!!

Lite blandade bilder från dagens aktiviteter som kyrkan som Nea hade din avslutning i och lite bilder på dagens lunch och studenten. En brokig samling!

Är det fotboll på eran tv oxå ???
Inte på min, jag ska kolla på tv 1 nostalgi Macken och nya programmet med åttiotals musik.
Ha en fin kväll!
Kram

Skolavslutning del 2!

Ja, då var det dax för del två av skolavslutningen. Det är Neas tur!!! Vi har studentfirande i stan idag oxå. Kan tänka att det blir lite håll gång, där med!

Jag känner mig lite svullen och gråtmild i dag, oxå!!!! Kom att tänka på två tjejer som sjöng "Du är Allt" och så rinner tårarna igen. Då vet nu hur jag kommer att vara idag: ))

Ska med jobb på avslutningslunch, vi har tre som ska gå vidare mot nya utmaningar. Har aldrig varit på den restaurangen förr ska bli spännande. Ska vara bra mat och en underbar utsikt mot havet.

Nu lite kaffe och sen ska väskan laddas med näsdukar.

Fånga dagen!
Kram på dig!