Sidor

tisdag 29 maj 2012

Dagens tips och kaffedax!

Jag är kanske senil vet inte om jag visat detta innan? Det tål att upprepas, hihi! Det är är sås som Skånemejeriet kommit ut med, en gratängsås med peppar. Stekte upp lite fläskyttetfile och la i såsen pimpade den med mozzarella och soltorkade tomater, pch så var det klart. Super enkelt och snabbt. Det tycker jag om så här en vardagskväll.

Nu ska det bli kaffedax med Christina en väninna. Det går långt mellan gångerna vi ses ibland, nu blir det två gånger samma vecka:)) Det är trevligt

Ha en bra kväll!
Kram

Ja gjorde de:))

Ja, då fick man ändan ur vagnen eller sängen och kom ut på morgon promenad. Äntligen!!! Nu ska detta bara göras till en vana alla dagar inte bara ibland om helgerna. Har en extra hjälp idag, som hjälper att inte tugga i sig en massa extra. Byxor som spänner:))

Varför ska man alltid starta sin viktnedgång en måndag? Har hört så länge jag kan minnas- på måndag ska jag börja banta! För det första bantar (förhoppningsvis) man nog inte i dag utan man är lite klokare än så. Helt enkelt sundare kost och ändrade vanor.

Tittar ut och ser att det är väldigt mörkt ute, det kommer nog ett litet åskväder här väldigt snart. Tur att Dot och jag klarade oss:))

En stor kram till dig du fina, ha en underbar dag!!