Sidor

måndag 28 maj 2012

De börjar ordna upp sig:))

Nu börjar det att reda ut sig och bli ordning på torpet. Har fått rätt på de mesta för denna veckan som gäller jobbet. Bara tre dagar att jobba denna veckan, sen e det kalas förberedelser på fredag. Nästa vecka blir det tufft igen. Inget dom inte kan råda bot på med lappar och is i magen!!!!

Känner mig mycket motiverad att tag tag i de kilo som ska bort. Inspirerad av alla duktiga både bloggare och andra i min omgivning. En tjej jag pratade med idag har nu gått ner 15 kg har bara 5 kg kvar till målvikt. Nyfiken på hur hon gjort så när vi sågs idag passade jag på att fråga. Ganska sunt förnuft och promenader har gett resultat. Bort med pasta, ris, potatis, mjöl och socker, ja, lite Gi i hemma snickrad version. Så bort med de och ut och rör på fläsket så ska de gå, med lite j.... anama. Så baka kan jag fortsätta med och istället låta andra äta dem!
Så i morgonbitti tar jag med mig Dot ut, kan väl inte tänka mig att någon annan vill med så tidigt:))

Nu är det sängen som gäller om jag ska upp i morgon!

Sov gott och kram på dig!
Nu får de vara nog nu måste jag ta mig i kragen för de här vakna upp turerna på morgonen. Nya tag i morgon och kanske lägga klockan i hallen, hihi. Alltså måste jag gå upp!!!!

Vet redan nu att det blir en tuff vecka med mycket jobb och fixande hemma.
Mina kära "att göra" listor hjälper till att reda ut vecka:))
Här får du en fin liten bukett blommor som jag plockade på min runda med pågarna. Lupiner och vita syrener, det doftar underbart i köket.

Vädergudarna ser inte ut som de vill vara med oss alls..... regn på lördag är inte alls bra. Håller tummarna att det ska bli bra, vi behöver de!!

Är nu nästan redo för avfärd mot jobb!
Nu fångar vi dagen!
Kram på dig!