Sidor

måndag 12 november 2012

En billig livförsäkring!

Jag är så glad för min pannlampa, reflexväst till mig och pågarna. Nu är det mörkt både morgon och kväll så, för att jag ska kunna se var vi går behöver ja lampa. Sen är det inte mycket bilar eller andra ute här ikrokarna vid de tider när vi går ut men, om någon kommer så behövs västen. De som kör här när det är mörkt, kör värre de har stulit bilen. Det är med andra ord en billig livförsäkring att ha väst och pannlampa!

Det blev inte jobb så värst länge idag så jag får kanske ta det i morgon istället. Logistiken fungerade inte riktigt som planerat. Sånt e livet!
Nu blir det lite kaffe och äpplekaka!
Ha en bra kväll!
Kram

Måndag, igen!

Nu drar det ihopa sig det blir mer och mer för varje vecka. Jag älskar när det händer saker när jag planera och dona. Kanske skulle skriva en lista på saker som kommer?
Nä, tror nog att det är bättre att ha den i huvudet och så kolla kalendern söndag eller måndag vad som kommer denna veckan.
Idag jobbar jag tills jag är klar har en del som måste bort, onsdag handla inför helgen, torsdag är det Tjejträff med Camillorna och fredag ska Tjejligan åka till stugan.
Ja, alltså bara en massa roligheter:))
 
Stugan kommer att bli veckans snackis här hemma.
Vad ska vi ha med oss, vad ska vi äta, när ska vi åka osv.
Tror inte mannen tycker att det ör lika kul!!!!
 
 
 
Nu ska det bli lite kaffe sen är det dax att köra!
Ha en underbar dag!
 
Kram