Sidor

fredag 18 januari 2013

Inte som jag lovat :((

Tyvärr blir det inga recept idag känner mig helt utslagen. Ont i huvudet och fryser. Har legat i soffan i stort sett sedan kl 12.30.
Mannen kom hem med en stor bukett tulpaner som krya på dig. Tack för de:))

Sitter ännu i soffan med en kopp kaffe. Ska kolla på Farmen. Ja, jag jag fastnat i den serien. Är lite fascinerad av hur människor uppför sig efter bara några dagar. Vet ju att tv vinklar det så att en del verkar vara monster men det finns nog lite sanning i en del saker.
Undrar hur man själv fungerat? Hade man kunnat bara flyta med utan att klaga på orättvisor! Tänker inte ta reda på det i heller:))

Ha en bra kväll!
Hoppas jag är bättre i morgon hade tänkt ta en tur till mamma.
Kram

Varmt!!!

Inte hos oss i alla fall varken ute eller inne!!! Ute är det just nu -5 och inne +17!!!!!!
Inte ok nu på morgonen fryser både inne och ute. Å andra sidan blir det ganska uthärdligt om Sydney just nu har +37!!! För en lite stund sedan var det + 40. Det är FÖR varmt!!!
Min svåger säger att vi svenska är lite underliga för vi pratar alltid om väder:))
Ja, det gör vi nog generellt. Min teori är att vi har kallt länge och ofta en ganska "dålig" sommar, så när väl solen tittar fram eller det inte regnar eller blåser så är vi ganska tacksamma. Oftast!!! Hihi!!

Nu är det dax att väcka Kalle och köra till jobbet och fånga dagen. Känner mig ganska mör efter 4 tim sömn. Det blev sent med Camillorna:))

Ha en bra fredag!
Kram på dig!