Sidor

söndag 25 maj 2014

Färdig på riktigt

Nu är möblerna klara, jaaaa.
Finns bara några små detaljer som ska fixas. Det är tvätt och ny färg på golvet, planket ska målas på insidan. Måste hitta fällar typ fårskinn, fusk annars går det inte att lösa. Så vet du något ställe där de inte är hutlöst dyra, får du gärna hojta. Behöver nog en 8-10 stycken:))

Där kommer att bli så fint både på framsidan och baksidan. 
På baksidan är där lite målning kvar av planket och sen även golven. 


Det ska bli så skönt att få en annan nyans på golvet. Är ingen vän av detta bruna golv. Efter en tvätt med högtryckstvätten så blir det snyggt. Nya färgen kommer att bli ljus grå. 


Tror kanske om ca 14 dagar eller nått så kan allt vara klart. 
Det kommer att blir en lugn semester. 
Så skönt, inte en massa som ska fixas hela tiden. 

Nu ska jag gå ut och avsluta kvällen i spa:et. 

Hoppas du haft en bra dag!
Kram

Att njuta av söndagen

Det är ännu tidig söndagsmorgon. Pågarna har varit på tur, 1:a maskinen är tvättad, frukosten är avklarad så ingen sovmorgon här inte!
Jag är ingen hurtbulle alls, förklaringen är att mannen ska åka iväg nu.  
Alltså får jag gjort massor idag för jag steg upp i tid eller vad man nu ska kalka de. Finns lite kvar att göra i trädgården. Ska åka till blomsteraffären så fort den öppnar. Behöver bara några små blommor till. Ska åka förbi kyrkogården och göra fint där oxå.

Testade nya nagellacket från Isadora



Jag tyckte inte de var så bra som Depends. Inte alls samma snygga yta ser inte lika proffsiga ut. Tyckte inte om penseln en bred och klumpig sak. Därför svårt att få det snyggt. Om naglarna är lite ojämna så syns inte det i Depends men här gör det de. Får nog först lägga en ridgefiller om man ska få bättre resultat.




Färgen är riktigt snygg en beige sak som jag tror blir riktgt snygg när man får lite färg. Nu ska de tvättas av sen blir det Depends igen. 
Nu har jag testat det i alla fall!

Bädda och dra en tur med Draken så är de fixat. Nea kommer hem idag efter lunch. Har varit på en liten minisemester innehållande fotboll, sett en MFF match på bortaplan och stugvistelse i Åhus. 
Det var en födelsedags present av Elina & Boffe. Det har varit på cykelturer, ätit go Ottoglass, spelat spel och bara myst.

Ha en fin dag!

Kram på dig


Ps Glöm inte att göra din röst hörd idag eller Mors dag Ds