Sidor

onsdag 30 maj 2012

Att vara slut:((

Idag har det varit en hektisk dag mer än vanligt. Kändes som min hjärna skulle bara förintas under en period när alla kallade på mig. Saker samlades på hög på skrivbordet, lappar på samtal som ska ringas och fixas växte under dagen. Det tar vi hand om i morgon.

Har nu ätit och vilat en stund så det känns bättre nu. Lite kaffe och slö tittande på tv sen är det sängdax.

Hoppas på en lugnare dag i morgon, då det finns en del som måste lösas inför ledigheten på fredag.
Det finns inga problem, bara lösningar:)) En del saker tar bara lite längre tid att fixa till.

Hoppas din dag varit bra:))
Kram!

Små moln!

Vilket väder det är tidigt på morgonen och vilket ljus. När Jack och jag gav oss iväg strax efter fem så sken den underbara solen. Inte lika kallt idag, alltså en perfekt start på dagen. Frisk luft och bra väder:))
Det var så fina moln i olika former och det var så fluffiga, vet inte om man ens kan förklara hur det ser ut. Försökte att fota men, tror inte att bilderna med Iponen kan ge samma känsla som i verkligheten. Molen var så där skira och mystiska( kan ett moln vara mystiskt????) Lite böljande och med solens strålar som bröt igenom.... Låter flummigt eller hur!!! Ett liknade ett stort berg. Om du har sett detta så vet du vad jag pratar om. Om inte kolla upp mot himmelen nästa gång du ser moln.

Dax att ta tag i dagen igen. Blir en lång arbetsdag idag vi ska ha ett hälsa-på-möte-i kväll. Kul att få ett ansikte på namnen man sett många gånger nu!

Fånga dagen och lyft blicken:))
Kram på dig!