Sidor

lördag 12 januari 2013

En god lördagskväll

Hej i stugan en lördagskväll!!
Dagen har flugit fram fast jag inte gjort något speciellt. Jo, jag har kört fram och tillbaka hämtat och lämnat barn så där fyra gång tur och retur. Har städat min ena garderob, bara två kvar!!!
Oj, vad jag har kläder.... säg inget, hihi! Finns en del som just nu bara ligger och väntar på andra tider. Som varmare väder, att de ska bli modernt igen och kanske jag skulle bli några kilo mindre. Kläder som jag känner att jag inte riktigt är färdig med än.
Nu ligger allt fint i ordning och färgkoordinerat. Så skönt att slippa leta när man väl bestämt vad man ska ha på sig. Får se om jag hinner med en till eller två i morgon.

Tänkte mig en söndag i ungefär samma lunk som idag utan körning då. Kom på att Nea har match i morgon. Så det blir lite köra i alla fall.
Har ätit en god middag kalvstek, potatisgratäng och rödvinssås. Det var super gott:))

Nu är det snart sängdax!
Natti, natti

En lugn dag

En dag utan en massa göra. Vet inte när detta hände sist. Inget som är inbokat mer än att hämta och lämna barn.
Jo, jag ska städa min garderob. En av mina tunikor är jag av med, hmm! Har letat överallt tror jag, den kanske dyker upp om jag letar i garderoben nu.

Idag kommer mannen hem igen, så jag slipper ta ut djuren nästan alla turer själv. I morse var det svinkallt ute. Ganska mysigt ändå med små, små snöflingor som föll. De får gärna komma massor av snö. Kom på att de bästa med kylan, då jämför med regnet som vi haft under denna veckan. Det är att jag slipper torka tassar efter våra rundor :))

Ska kanske kolla på datorn och det finns några roliga saker. En stol typ Trolix kanske!!!

Ha en underbar dag och njut av helgen. Kanske en liten fastlagsbulle :))
Kram på dig!