Sidor

onsdag 7 november 2012

Ett fint kök!

 Har haft lite dataproblem ikväll,hm! Därav kvällens sena inlägg!
Jag svor några ramsor och mannen kom med tipset: Starta om datorn!
Aha, kan de vara så enkelt......Ja, det var de:))
 
Till köket då som fått en liten ansiktslyftning. Känns bra, det är snyggt igen, lite saker har fått flytta ut i garaget och lite nytt har fått flytta in:))
Allt är avtorkat bara fönsterputs kvar!
 
Lite bilder har det blivit men, då det är mörkt när man går på morgonen och samma när man kommer hem så är de lite mörka bilder, kanske.







 
Det blev byte av ytterkrukor i fönsterna till betong i stället. Saker som fått byta plats med varandra men, jag är nöjd för denna gången. Nästa vecka eller i helgen är det hallens tur!
Då är det möbler som ska flyttas runt:))
 
Nu ska vi se om mina datorkunskaper kan hjälpa Nea med en power point.
Hoppas du haft en bra dag!
Kram på dig!

Att vara snäll!

Detta med att vara snäll har inget med julen att göra alls. Nä, bara att jag är en snäll mamma som kanske servar mina barn för mycket ibland! Tycker synd om dem att behöva gå hem i regn eller mörker,då hämtar jag. Det är oxå synd om Kalle om han inte fått en matpåse med på sin praktik. Ja, jag vet kanske han skulle fixa de själv, men jag känner han att då hade han struntat i de! Han har flera gånger tackat för att jag gör de. Tar ju inte många minuter:))
Känner mig lite seg i dag! Har följt valet i USA av och till under natten.de var en valvaka som höll spänningen länge. Sista gången jag kollade på mobilen var 04.30 och då var det inte riktigt klart ännu.
Får väl vara lite mossig i huvudet i dag. Tror det försvinner när jag kommer till jobb!
Ha en bra dag!
Kram