Sidor

fredag 14 september 2012

En pizza och lite packning!!!

Ja, det är vad jag gör så där en fredagskväll. Regnet öser ner och det blåser som bara den.
Det blev en pizza, ingen orkade att fixa mat. Jag har inte börjat riktigt än att packa vet inte varför men, jag får väl ta mig i kragen.
De e en massa ska-bara-göra-det-först-sen- ska jag börja:))
Tror nog att det dröjer lite till! Först kommer Emmy & Jocke för att hämta bilen och pågarna. Sen är det dax för husvakten att komma. Hinner kanske lite packa lite mellan besöken!!!
Pågarna har ätit kanten på pizzan, de e gott tycker de. Dot har en ovana att lägga en tass på bordet eller ens ben om det är för långt mellan bitarna, hihi!
Nä, om man skulle göra någon nytta:))
Ha en bra kväll så hörs vi i morgon från varmare breddgrader!
Kram

En inspirerande morgon!

Känns som att detta kan bli en bra dag. Öppnade en bilaga i dagens tidning som handlade om inredning & mode. En jätte inspiration verkligen. Där hittade jag ner artikel om "nya" Ernst!!!
Han heter Henrick Eriksson är inredare och stylist. Han har två bloggar så gissa om jag skummat de nu på morgonen. Du får in och kolla vad du tycker. Jag har nog fått ännu en blogg att följa :))
Det fanns en annons från Kids & friends jag måste nog åka dit. Av att kolla på annonsen fanns där massor som skulle passa mig! Får bli en höstutflykt.
Nu är det dax att ta ett hårt tag om denna dagen. (Här blåser det rejält idag)
Kram på dig!