Sidor

söndag 13 december 2015

En julfest och ett julbord

I fredag hade vi en liten julfest på jobb med respektive. Inga bilder alls då det glömde bort. Vi skulle alla fixa något till vårt lilla julbord. Lite vet jag inte där var det mesta. Sill, ägg, janzon, olika sorters kål, bröd, gröt och kakor. Undrade om vi ätit där var massor kvar.

Sen igår var det dax igen för mer julmat. Det skulle nu bli ett riktgt julbord. 
Mamma och Bertil hade bjudit alla barn med respektive och alla barnbarn. Alla på plats utom systern från andra sidan jord. Av förklarliga skäl! Inte heller var mannen med som åkte till Tyskland på morgonen. 

Det var så kul att träffa alla igen,  det var ju ett tag sedan.
Vi var på ett ställe som heter Örestrand kan verkligen rekommendera detta. Ligger precis utanför Höganäs,  har fin utsikt över havet.  Har även en liten hotell del. Vi skulle stannat men, med mannen iväg och pågarna hemma så blev de inget. Denna gången!










Ett fantastiskt julbord med mycket gott de enda jag hoppade över var godisbordet. Ingen förlust tycker jag de räckte mer än väl med de andra.


Efter maten tog vi vägen förbi Bertils son och hans sambos hus. De hade gjort nytt kök och badrum. Wow, så fint de var. 
Skulle kunna kasta ut och göra om vårt oxå. Vi har ju pratat fram och tillbaka om färg. Ska vi ha kvar våra grå väggar, ska vi måla luckorna. 
Allt blir mer aktuellt när man sett något nytt och fräsch.







Nu ska jag kolla in återföreningen av Så mycket bättre.

Avslutar dagen som jag startade den, tänder 3:e ljuset och tar en kopp kaffe.



Hoppas du oxå haft en fantastisk helg!

Kram