Sidor

måndag 13 februari 2012

Bloggevent del 2

När det blev paus mellan eftermiddagens aktiviteter och kvällens sprang Camilla och jag bort till Elinas jobb som hade nyöppning, Jospers på Lilla Torg  En resturang att rekomendera, berättar mer om den i morgon.



När vi kom tillbaka till Skeppsbron skulle vi byta om till kvällens outfite . Att byta om på en toalett som var fullproppad, blev inte så bra. Vi hittade en trappa som gick ner i källaren trodde där var fler toaletter där. Det var maskinrum och något annat där.
Tidsnöd= gilla läget och byt om där.

Då vi i princip vände upp och ner på våra väskor för att de skulle gå snabbt. Där stod vi i en källare, haha vilken syn om någon kommit ner. Jag ville ta upp kameran och ta ett foto men, det tyckte inte Camilla.
Ja, så går det när två tidsoptimister tror att de ska hinna med mycket på kort tid:))
 Har man lovat så har man,ja detta med att gå på invigningen av Jospers, att em programmet var en timme försenat skulle väl inte stoppa oss:))

Vi var i tid till kl.19 då kvällens program skulle gå av stapeln.

Lite skönsång innan maten.




Herr Ranelid kom tillbaka för att sitta med vid Emmas bord. Precis som jag trodde så kom den gruppen där Claudia (drugan som hade sminkkurs på em) var med i och gjorde en show.
 Lite synd var det att vi inte såg ett skit. Vi satt i ena änden av lokalen och de var i andra änden. Prövade att stå på en stol men såg inte mer. Strunt samma vi hade kul vid vårt bord.

Det blev ju en massa utlottningar under middagen också. Sa till Bea att om jag vinner du får du ta kort. En resa till Kroatien skulle lottanummert ropas ut: nr 44.........men de är ju jag. Oooooiiiiiiiii jag hördes över hela stället. När jag tagit emot kuvertet av En Odd Molly Holics Bekännelser så stod Bea där med kameran.
Ja, så här glad var jag över min fina vinst

Ja, kvällen blev fulländad även för mamma som vann ett presentkort på 1000,- på Folk.
Tyvärr hade inte Bea och Camilla turen att vinna något extra:((




Maten som var en tapas buffe var super god

Det kom även dit två herrar vid namn Nils Pils och Per Bärs. När de kom in undrade vi nog vad är detta???? Kan säga att jag hade ganska ont i käkarna efter allt man skratta under dagen och speciellt under deras uppträde.

Efter allt detta skulle alla bord flyttas och det skulle fuldansas och sjungas karaoke.
Camilla och jag var kvar en stund efter och kollade på sång och dans.
Bea och mamma hade åkte hem lite tidigare.
Detta är en kväll som vi kommer att minnas och prata om länge.

Ha en bra kväll!

Kram

Underbar helg

Då var denna underbara helg över. En mycket givande helg när man summerar ihopa den:)
Summan är VINST.
Goddiebag *2  vinst nr 1, resan till Kroatien vinst 2 och att Dot numera kan titulera sig Dansk Champion vinst nr 3. Det kan man kalla toppen helg eller hur? Alla godating är 3

Just nu sitter jag i köket med dagens första kaffekopp och tittar ut genom fönstert det ser nästan lite magiskt ut.





Månen som lyser över hustaken och så denna underbara snö. De gillar jag:)) 
Sorry, bilden blev lite suddig bild men, du förstår kanske ändå innebörden i vad jag beskrev ändå.

Ha en underbar dag!
Kram