Sidor

måndag 9 januari 2012

Jakten på den försvunna börsen!!!!

Första dagen avklarad på jobb för i år!!!! Tyckte att jag hade ordning och koll på läget. Hm, ja de var ju förra veckan!!!!!!  Detta jobbet är inget man direkt kan ha en fast dagsplanering på, bara positivt tycker jag. Så de var full rulle hela dagen som vanligt.

När vi kom hem kom Mats ihåg att hans börs var borta!!!!!!! Nu började den spännande jakten på den försvunna börsen..... Ja, den började ju redan i morse när vi skulle köra, då kommer Mats på att han inte hade börsen med sig. Letade snabbt men, vi var tvungna att köra.  


Det vändes och vreds på saker kollade i tvättmaskinen om den hamnat där. Inga ställe är bra eller dåliga om man inte vet var man ska leta. Inte lätt när han inte kommer ihåg VAR eller NÄR han hade den sist. Typiskt karlar...haha de får jag väl äta upp:)) Hittade han den eller???? Ja, under sängen låg den. Hur den nu hade hamnat där. Tur att han själv hittade den. Så friden är återställd igen tills nästa gång vi ska ta upp jakten på något som försvunnit. (De är ju aldrig mina saker som är borta typ nycklar haha)


Kom på att detta med försvunna saker så finns de fenomenet som heter bara-en-strumpa-efter-tvätten Hur de de möjligt....e de maskinen som äter upp den eller?????? De e kanske bara är hos oss de fenomenet existerar.

Ha en bra kväll!!!!

Underbara måndag!

Så var de dax att jobba igen efter lite ledighet. Måndagar är ganska mysiga. En ny vecka som är nästan orörd man inte riktigt vet hur de ska bli. Ny vecka lika med nya utmaningar:))

Lite trött är jag känner att jag inte sovit så himla bra. De har varit fullmåne!!!!!!

Ha en underbar dag och var rädda om varandra!!!

En mycket trött Dot igår kväll!!