Sidor

onsdag 28 december 2011

Ja, så har vi varit på match igen men, fy vad jag är besviken för tjejernas skull. Deras tränare borde tänka sig för lite innan han öppnar munnen, de inte ok att "slå- på- någon- som- redan- ligger"
Nea var så ledsen att hon grät nästan hela vägen hem. Såg att de var flera av tjejerna som var ledsna när vi skulle körda hem.
De pallar inte att resa sig hur många gånger som helst. Frågan är hur många som slutar eller kommer att gå till andra lag inom en ganska snar framtid!!!! Blir så förbannad över orättvisorna jag fick verkligen bita mig i tungan för att inte vräka ur mig något:(( grrrrrrr

Ska upp tidigt i morgon och handla innan Mats och Nea åker på matchen. Jag stannar hemma och fixar  inför kalaset, så jag kommer att missa finalspelen. Lite trist men kanske bäst så.

Natti natti

Test

Nea testar sin nya bakform hon fått av Zoe i julklapp. Resultatet kommer snart

Planering

Nu är det planering inför Kalles kalas i morgon och till nyårspartyt som gäller. Skriver listor på vad som ska inhandlas och kollar på recept. I morgon blir de tacopaj och en vegpaj till Linus & Jonna (o de andra som vill smaka) och vad vi ska ha för "tårta" de vet jag inte. Ingen är så "tårtig" i denna familjen men, de är klart finns de en tårta så äter de flesta av den. Jag kollar med Kalle vad han vill ha för något.

Kanske jag skulle gå och fixa till mig sitter i morgonrock ännu och kl är 14!!!!!! Tagit de lugnt men nu ska de bli lite fart. Handbolls matcher som gäller ikväll igen.Lite att göra innan de e dax att köra