Sidor

tisdag 22 maj 2012

Ett 1000 kr leende:))

Ja, det kostar att få ett snyggt leende. Varit hos tandhygienisten och kollat hur det stod till med tänderna, det kostade mig 1000.- Ja, det är ingen billig historia men, nu klarar jag mig i ett år skönt. Inga hål, bara de!!! Fixat lite tandsten och fått en lite putsning oxå. Om man delar det på ett år så är det kanske ok, tycker jag.

Har varit en varm och stressig dag på jobb. Får jobba lite hemma på kvällarna denna veckan, annars blir jag inte klar.
Bara 20 dagar kvar till semestern!!!!!
Bäst att sätta fart om jag ska få semester:))

Ha en underbar kväll, hoppas du får njuta lite av de fina vädret!
Kram

Ps Det är inte horn i pannan på mig, bara solreflektion, hihi!! Ds

Muller, muller:((

Solen strålar idag idag oxå, underbart, förutom att jag har en mullrande huvudvärk!!!!! Kände det igår när jag la mig men, tänkte att det skulle vara borta nu på morgonen. Icke då!!!!
Behöver vara pigg på jobb och trevlig, jag har fått en "praktikant". Kan inte stänga in mig utan måste ju vara pigg och glad.
Det ska bli jättekul, lite utmaning för mig som helst gör allt själv:))
Träffade henne igår under fyra timmar och det verkar att vara en mycket trevlig kvinna. Vi kommer nog att komma bra överens, lätt för att babbla på som jag, hihi.
Får väl ta en pilla och få bort de eländiga skallebanket, fy!!

Premiär idag för att vara bara benen.... Strumporna har jag slängt för ett tag sedan men, nu är det dax för de bleka benen att titta fram. Undrar hur många man kommer att skrämma slag på, hihi. Om de inte får lite sol så kommer se att förbli bleka eller hur? Har fått på mig en orange klänning så de kan förvilla lite kanske!!!

Lite blommor till dig från mig!!!
Ha en toppendag med massor av sol:))
Kram på dig!