Sidor

onsdag 2 maj 2012

Att bo vid en soptipp!

Bakom vårt hus håller de just nu på att riva ett koloniområde. Ja, om man kan kalla det koloni vet jag inte. Det är som en kåkstad. Ganska läskigt att gå igenom Hoppas att vi slipper stora odjur som vi haft innan. Tvi katten!!!
Det ser ut som en soptipp:((

Det blir nog bra om några veckor.
Ha en bra kväll!
Kram

Vilken underbar dag!

Sitter ute på terassen och bara njuter av detta underbara väder. Solen bränner riktigt gott! Kavlat upp byxorna för att få lite färg på de bleka benen:))

Fått min lilla paket i brevlådan ett Humanity armband. Nu är det slut på paketer för ett tag framöver.
Om en stund ska det grillas och ätas ute, det blir premiär!
Hoppas du oxå haft en fin dag!

Vad är det för dag?

Ja, idag kommer det att bli en sådan dag som man inte riktigt vet, vilken veckodag det är. Känns som det är måndag eller?
Nu är det snart dax att återuppta förra årets morgon vanor. Långpromenad kl fem med pågarna. Det är hiskeligt tidigt men, så skönt det är sen när man kommer tillbaka. Jag var piggare när jag tog den rundan än jag är nu. Stiger upp nästan samma tid så det borde inte bli problem. Just nu är det kylan som gör att jag drar mig för det. Det är ett mål, inom de närmsta veckorna så ska vi ut pågarna och jag:))

Inte bara bra för kroppen måste vara bra för själen med. Soluppgång kan vara så vacker att det nästan gör ont i kroppen. Se själv!!

Ha en underbar onsdag och var rädd om dig!
Kram