Sidor

söndag 3 juni 2012

Färdig:))

Ja, nu känner jag mig helt färdig på alla sätt. Allt är på plats nu igen, skönt. Det blir nog en kväll i soffan med en bok. Tror inte det är något på burken ändå. Börjat på en ny bok idag, skriven av en av mina favorit författare Tamara McKinley. Hon skriver så målande böcker man kan riktigt leva sig in i boken. Jag har läst det mesta som finns översatt till svenska.
De flesta av hennes böcker utspelar sig i mitt favorit land, Australien.

Sitter nu i köket med lite kaffe och det sista från min moussetårta. Tog bort botten, så jag känner mig inte så himla onyttigt, hihi.
Stannar nog här en stund till med min bok.

Hoppas du har haft en bra helg och får en bra söndagskväll. Vila och njut av de sista timmarna av helgen!
Kram på dig.

Tack:))

Då var vi nästan färdiga med att återställa hemmet igen. Det blev hur bra som helst att duka inne för så många. Det värsta är all disk!!!!! Det blev en hel del av den varan. Räknade glasen och det var ca 100 st olika vin-vatten-, likör och whiskyglas. Tur man har diskmaskin.
Alla har hjälpt till Boffe diskade en del igår och Elina en del idag. Mannen har burit ut möbler och Nea och jag har burit in. Fick slänga ut alla möblerna från vardagsrummet. En del saker fick nya platser som jag tror de ska få behålla, faktiskt.

Har tagit en liten cykeltur ner till Linus och Jonna. Vi skulle kolla på kattorna innan de åker hem till Stockholm. Flash har blivit stor( det är den röda katten). Elinas lilla katt som flyttat till Ruth har oxå vuxit. ( den kofärgade, hihi förlåt Molly)

Nu är vi nästan helt klara, ska bli skönt. Det ska inte hända så mycket mer här idag. Bara vila :))

Ha en skön söndag!
Kram