Sidor

fredag 30 december 2011

Shopping

Hemma igen efter Ikea turen med en liten påse smått och gott!Lite nya pannor,stekjärn, ett Luddeskin till och en lite mysnalle till Samson. Nu ligger de fyra stycken skinn i soffan, så mysigt  med dem och en massa kuddar och filtar. (För många tyckte mamma)
Fixat de sista som behövdes inför nyårsmenyn så de är bara att sätta igång direkt i morgon bitti...eller fm!!!!! Måste ju sova ut så man orkar med kvällens fiande:-))

Nu ska jag fixa in sakerna som handlats och sen fixa med lite mat.
Ha en bra fredagskväll!!

Fixar dag

Suttit under fm med en massa kokböcker har inte riktigt visst vad de skulle bli till förrätt eller dessert i morgon. Jag slängde ut en fråga på FB och fick en massa goa tips så jag har haft för mycket att välja på men, nu e det bestämt.
Förrätt: Skaljurspaj med löjrom
Varmrätt: Fläskfilé med apelsin och konjaks kryddadsås med pressade potatis
Dessert: Knäckig äppletårta med råkräm

De blir nog bra! Nu ska jag åka till IKEA, yes, hoppas på lagom med folk (önsketänk) sen är det Maxi som gäller.
Bestämt att vi ska syndas riktigt i kväll.......så jag köper med mig hem sådan mumsiga bullar, jaaaaa

Kalaset

Jaha, då var årets sista kalas över! De blev tacopaj och tårta, ja den blev nog bra. Botten var supergo den kan man nog använda till lite annat oxå. Kanske ska testa med andra bär. 
Varit fullt hus här med mamma & Bertil, Seb och barnen, Emmy,(Jocke hemma o passar Samson) Linus & Jonna och Lene & Birger. Jag tror nog att Kalle är mycket nöjd med sin dag.

Så nu blir de lite i soffan-och-bara-gör-inget. Tack Elina & Boffe för ni röjde upp och diskade undan de var guld värt kram på er:-))

Här är Browinetårtan med blåbärsmousse