Sidor

måndag 7 maj 2012

Ett gott skratt och ett som fastnar!!!

Har tittat på Ola Conny och Morgan och skrattat gott. De bjuder verkligen på sig själv. Ibland kan jag faktiskt tycka synd om dem, då de framställs som lite bakom. Hoppas att de känner igen sig själva när de ser sig på tv.
Undrar hur man själv hade upplevt sig själv om man sett sig på tv? Det är kanske så man uppfattas av omgivningen. Hoppas att jag uppfattas som en bra person eller att man blir tillsagt om någon tycker något som man gör e fel.

Nu är det ett annat program som heter På bar gärning. Intressant att se hur folk reagerar på olika beteende och situationer. Detta med etik och moral är intressant.
Hur hade man själv reagerat på om någon tex slår en hund eller ett barn? Jag har ju svårt att hålla tyst så jag svårt att tänka mig att jag skulle vända ryggen till. Just nu tar de upp langning till ungdomar. Skrämmande att ingen reagerade när det gjordes så öppet. Vart är vi på väg?

Många funderingar idag!
Kram på dig!

Hemma igen!

Sitter och väntar på att pastavattnet ska koka. Passar då på att leka med några av de fotoapparna som jag laddat hem. Undrar om det finns sådana på den vanliga datorn som är så lätta!!
Kommer tillbaka senare efter mat och hundpromenad.
Hoppas du haft en bra dag och smaklig spis!!

Måndag, jag e trött!

Oj, vad det var svårt att komma ur sängen idag då. Ställt om klockan så jag inte hade en aning vad den var till sist, hihi! Kunde slutat värre än det blev nu, upp 30 minuter senare än planerat.
Är nästan klar nu så det blir nog bra i dag, oxå:)) Bara lite kaffe så jag vaknar!!

Ha en underbar måndag och var rädd om dig!
Kram