Sidor

tisdag 4 december 2012

Lite shopping avklarat

Vilken mysig dag det har varit sådana skulle man ha lite fler av. Behöver inte shoppa men bara gå runt och kolla är en lisa för själen:))
Lunch på Grafitti med bakad potatis och en kaffe. Sen var det lite titt i en köksaffär tyvärr glömt namnet låg vid Södertull, mot kanalen. Inne i en rolig affär som heter Udda Tina, oj, oj vilka saker där fanns. Sen var det en paradis affär.....Nespresso!!! Vilken affär bara kaffe, himmelriket. De hade en hörna där man fick provsmaka, ett plus om man vill ha en ny sort. Sen var det lite andra affärer som besöktes, avslöjar inte var:))
Det har varit en jättemysig dag, tack för sällskapet Elina&Boffe:))
Nu ska jag packa upp inköpen! Här kommer lite bilder från dagen.

Kram

Ledig dag!

Underbart med en ledig dag så i början på veckan. Pågarna har fått en runda och jag kaffe. Tvättmaskinen kör på runda två kan nog hinna en till innan jag ska åka.
Tänkte åka en runda till Ikea behöver ljus och servetter. Sen blir det en city tur. Ska bara gå runt och njuta av ledigheten. Måste kolla in Nespresso affären, en tur på Indiska, Granit och Lagerhaus, en kaffe på något trevligt ställe. Ja, vi får väl se hur mycket jag hinner.
Nu ska jag bara vika lite tvätt sen är det dax att göra mig klar.
Hörde på nyheterna nu att det ska komma mycket snö. Kanske det kan bli en vit jul!!
Ha en bra dag!
Kram