Sidor

onsdag 11 mars 2015

Ut med de gamla

Här rensas de full fullt. Igår var det skåpet i tvättstugan som fick en make over. 
Är riktigt nöjd över att ha hunnit med så mycket. Än är inte veckan slut så lite mer kommer att hinnas. Hoppas hela min lista kan strykas när det är söndag.

De värsta blir nog min garderob. 
Nä, de blev inget städande av den igår. Tar så långt tid måste pröva en del. Ska de ligga på väntehyllan eller användarhyllan. Har SVÅRT att kasta saker. De kanske bli modert eller så kommer det att passa igen eller bättre. Ja, du hör ju själv med de resonemanget blir det inte bara trångt utan svårt:))

Idag var det faktiskt jag som fick en liten make over.  
En välbehövlig klippning stod på agendan. Evelina, Kalles flickvän läser till frisör. Så klart att jag ställde upp då hon behövde öva. 
Så idag blev det toppar och lite lugg. 


På fredag fortsätter hon, då med färgning. 
Vet inte vilket som det var störst behov av klipp eller färg! Tror nog det är båda. Tur den silverfärgade randen inte syns här. 
Är jättenöjd, så tack Evelina. 
Ser framemot fredag.

Tänkte även att ta ett titt på vikten på fredag. Undrar om de hänt mer sedan förra vägningen! Jag vill skynda långsamt har bestämt att detta ska vara bestående. Det ska inte bli snabbt ner och sedan upp igen. De förändringar som jag gjort är ingen quick fix det är ett sätt att leva. 
Även om jag står still kanske, så är de 7 som tappats bra. Men bra ska bli bättre.


Nu vill pågarna gå ut på en sista tur sen är det natti, natti! 

Kram