Sidor

söndag 6 maj 2012

Söndagsladda inför nya veckan!

Sitter nu och bara myser och väntar på Missing på kanal 5. Mumsar på Fredagsmix och dricker bubbelvatten. Är ganska nöjd med dagen, garderoben är klar. Det blev inte alls som jag tänkt. Det är bara att konstatera att den är för liten, garderoben alltså. Det är såååå trångt får inte plats med allt. Jag började bra med att hänga det i färger men, jag fick ge upp lite. Det skulle vara blusar, tunikor, toppar för sig sen klänningar och koftor osv allt i färger. Blev ju inte så då det är för trångt. Ja, ja det blir bra när jag kan få min stora gå-in garderob:))

Det är ok men, det är köpstopp nu...
Det som är positivt med detta är att jag fått en bra överblick. Jag vet vad som finns och vad som kan kombineras med vad, alltid positivt eller hur?
Såg oxå vad för färger som finns och ja det var väl mycket vitt och svart men oxå mycket mönstrat.
Lär väl inte bli ovän med garderoben på ett tag på morgonen i alla fall, hoppas jag!!!

Hoppas du haft en bra söndag!!!
Natti, natti på dig sov gott!

Paus!!!

Måste ha en paus med lite kaffe och något ärbart. Mannen lagar middag som sprider gudomliga dofter i huset. Det blir Boeuf Bourguignon, de e så gott!

En bra början:))

Vaknat i bra tid så jag bestämde att ta en långrund med Jack. Dot är i Danmark idag, igen. Nea hängde med oss, kul med sällskap.
Nu ska det bli garderobsrensning, inget jag ser framemot alls. Har hällt ut tre hyllors innehåll på sängen så det är bara att sortera och hänga upp eller....kasta-sälja. Hemska tanke, hua!! Får nog ta undan lite vinterkläder så kanske det blir bättre plats.
Ska bara dricka upp mitt kaffe sen är det dax.
Ha en bra söndag och bara njuta av dagen oavsett vad du ska göra!
Kram på dig!