Sidor

lördag 2 juni 2012

Kalasdax!

Så nu är det kalas på g här. En del har redan åkt hem nu är det järngänget kvar:))
Tårtorna blev så bra alla. Jag var lite bekymrad över den med lime/vitchoklad/hallon mousse det hade jag inre behövt vara. Vi är nog lika stolta både Elina och jag över våra verk.

Ha en bra lördagskväll med er alla!
Kram från mig!

Full rulle:))

Ja, det är nästan klart inför i kväll, håller på med det sista.
Det blir tacobuffe idag o, herregud jag tyckte vi valt något enkelt!!! Till 40 pers är det rätt mycket att hacka och en del kött att steka:(( Gott är det så det är värt tiden. Har haft mycket hjälp av Elina och Nea i köket. Mannen har fixat ute. Svärsonen har sovit jobbade till 04 i morse så det var ok. Kalle har haft en massa kompisar som har spelat dator i natt så de har oxå sovit gott.

Det sista som dukningen ska göras nu. Vi har fått flytta ut alla möbler från vardagsrummet för att få plats. Hade ju räknat kallt med att vi skulle sitta ute. Vädret var inte på min sida i dag:))

Vi hörs senare kram från mig:))

Fullt upp!

Jag har lite att göra idag så nu ska jag typ samordna en lista över vad som är kvar att göra.
Elina och jag gjorde vars en tårta igår, en kvar idag. Den jag gjorde tyckte inte jag inte blev så snygg, ett lager till sen får vi se.
Nu ska jag och mannen äta frukost i lugn och ro sen e det dax för racet.

Mina fina fynd från Slättarps gård blev två skålar och ett fat i cerise (dålig bild, ursäkta)
När mannen kom hem hade han köpt en parfym till mig. Den luktade jättegott och flaskan den e bara så man kan dö förr. Min nya favorit, Daisy:))

Nu är det tårtan som gäller!
Ha en underbar lördag.
Kram på dig!