Sidor

onsdag 13 juni 2012

Ett stolt mammahjärta :))

Ja, det känns som det mesta är under kontroll inför avslutningen i morgon, skönt. Fick tänka till innan jag skulle gå hem om allt verkligen var ordnat.... bestämde att de fick var så.

Idag fick mannen gå på shopping tur med Nea och Kalle. Nea fick för sig igår att den inköpta klänningen inte alls var bra. Det är tålamodsprövande att gå i alla affärer i stan och prova så där 5-6 klänningar på varje ställe. För att sedan rata alla. Återlämning av gårdagens klänning och ny inköpt som hon nog är ganska nöjd med, skönt. Kalle kom på att han inte hade något att gå på studentuppvaktningar i, så det blev en inköpstur med honom oxå. Han har köpt sin första kostym, var så fin i den. Då växer mammahjärtat av stolthet över fina barn, speciellt när man ser hur nöjda de är.
Ska bli kul att se Elinas inköp från Paris resan. Hon har berättat om en fin klänning som hon köpt.

Ska se om barnen vill ställa upp på bild ikväll blir det bilder på bara kläderna utan någon i dem. Kanske inte de lättaste att se hur de ser ut i mörker. Ett försök i alla fall :))

Nu ska jag hänga lite tvätt sen blir det nog soffan.
Ha en bra kväll!
Kram!

De börjar dra ihopa sig!

Ja, då var det onsdag och jag ska se om jag kan knyta ihopa säcken. Det finns en del att fixa med idag oxå men, med lite struktur och hjälp av mina assistenter så reder det sig nog.

Känns som det ska kunna bli bra väder idag igen. Hoppas, hoppas att det blir fint i morgon och på fredag för avslutningarnas skull :))

Nä, jag får väl jaga iväg om det ska bli effektivt idag.
Här är en bild på en av två pelargoner som överlevt vinter. Den kommer sakta men säkert det finns till och med en knopp på den, jaaa!

Ha en bra dag och ta hand om dig!
Kram på dig!