Sidor

måndag 3 december 2012

Smink och hårsalong

Nea har mig som sminkdocka, haha!
Nä, hon ville testa lite olika färger och olika sätt att sminka på. Blir det bra så kanske jag anlitar henne till lördagens bröllop. Testar olika frisyrer men vi är väl inte riktigt övverens. Har ett stort problem som måste lösas i morgon. Få en klipptid!!!!! Tjejen som har klippt mig har slutat så att få en ny så här hux flux. Håret ska vara uppsatt ändå men måste putsas en del. Räknade ut att jag inte klippt mig sedan sista veckan i juni. Det är lite väl länge.
Nu ska jag läsa ikapp på alla bloggar och tävla på dagens julkalender.
Här är resultatet ett öga i varje färg ett ljusare och ett mörkare. Som Nea sa ett vardags öga och ett fest:))
Håret är vi som sagt inte riktigt överens om!!!
Måste vara utvilad i morgon. Julklapps tur till Malmö!
Kram på dig!

Ljust och kallt

Idag är det kallt här hos mig -9,6,brrrr!
Detta är väl bara början kan jag tänka.
Längtar efter mycket mer snö så pågarna kan få jobba och leka lite. Då spelar det ingen roll att de är kallt om, det är en massa bus!!!
Har fått en födelsedags present i förskott i helgen, en ny parfym Lancome La Vie Est Belle. Jag blev nog helt fast när jag luktade på den första gången. Nu inför julen finns det ett erbjudande med både doft, bodylotion och duschtvål på bl.a. Åhléns. Den är kryddig på samma gång som den är lite söt. "Inspirerad av glädje och njutning av de små sakerna i livet" så står det i beskrivningen av doften. Då passar den mig utmärkt.
Nu blir det julkalendern, Mysteriet på Greveholm!

Ha en underbar dag i kylan. Ska du ge dig ut och köra så ta det försiktigt.
Kram