Sidor

fredag 19 oktober 2012

Snart hemma!

Fredag kväll nästan och ännu en arbetsvecka är nästan över. Har ca 1 timme kvar innan jag är ledig! Det är en stor förmån att få följa med på dessa resor.
Har försökt läsa in vad jag "missat" i blogg världen under denna veckan. Blir bara förvånad och förbannad över hur dumma folk kan vara.
Om man väljer att blogga och dela med sig av valda delar av sitt liv och intressen varför ska då andra gnälla. Om de inte tycker om en blogg eller vad som tas upp strunta då i att läsa den. Kasta inte skit på människor som man kanske inte ens känner. Om man nu gör de säg det personligen istället för att pesta på en blogg.

I kväll blir det benen på bordet och ett glas vin!
Ha en bra kväll!
Kram

En sista morgon!

Då var det dax att fara hem idag! Åket ungefär vid 13 så dag blir en dag på bussen! Kommer att vara ganska trött ikväll, helt ok hoppas jag! Det blev sent kl var 02 när det tyst i huset. Sen upp igen vid 06. Inte många timmars sömn här inte:))
Det är en intensiv vecka men så rolig!
Kommer att sakna utsikten har varit roligt att se stället under en annan årstid!
Ha en underbar fredag!
Kram från Småland!

Sista natten!

Jaha, då har det hunnit att bli sista natten här. Den kommer att bli lång anar jag:))
Det har varit en dag full med aktiviteter idag oxå! I morgon kommer jag nog att vara som ett vrak. Många sena nätter och tidiga morgnar. Får vila i helgen!
Känner mig lite sugen på något gott en påse godis eller lite tårta kanske!
Hoppas snart att vi kan gå och sova!
Natti, natti eller kanske godmorgon!