Sidor

lördag 23 mars 2013

Trötta och glada

Då var årets första kalas avklarat. Vi är mätta och belåtna. Blev mat över så det får bli rester i morgon, skönt.
Det är en trött men, glad Nea som nu lagt sig. Fick pengar och en länge önskad sak, en gungstol. En riktigt gammal en med stora medar. Vet inte riktigt hur hon ska få plats med den:))

Har nu röjt undan allt med hjälp av Elina och Boffe. Diskmaskinen kör en disk i natten, resten får vi ta i morgon. Det är så skönt att komma upp i morgon och allt är nästan klart. Bara att tömma och fylla maskinen igen sen är köket som vanligt igen, toppen.
( inga bra bilder de är ganska mörkt, bättre i morgon :)))

Imorgon är det handbollsmatch på förmiddagen i Landskrona. Så ingen lång sovmorgon i morgon, trist. Ska ju inte gnälla, ska bara jobba måndag och tisdag sen ska det sovas:))

Så nu säger jag godnatt och sov så gott!

Kalasdax med storröj

Det pågår storröjning inför de lilla kalaset i kväll. Misstänker att det redan dyker upp någon vid ca 16 måste då vara klar med allt. Det innebär städning, dukning och matlagning. Är just nu knappt halvklar. När jag börjar röja så måste jag kolla på allt. Fastnade bland mina smycken. Fick lagt en del av dessa lite i ordning. Skulle behöva några dagar att riktigt göra rensningar på djupet som i lådor och skåp. Är ju ledig lite till påsk:)) Kanske de kan bli nått om andan faller på.

Brukar ha allt klart i tid till kalasen utom, mig själv. Inte kul när gästerna kommer att springa med håret på ända, inte ha duschat eller vara finklädd som alla andra.
Idag planerar jag att sitta här i köket och dricka kaffe och äta våfflor ca klockan 16 !!!
Måste rusa på igen om, jag ska hinna:))

Ha en fin lördag hoppas solen skiner hos dig oxå!
Kram