Sidor

onsdag 11 januari 2012

Fånga ögonblicket!!!


Är de inte de vi ska sträva efter att fånga dagen eller helst kanske ögonblicket!!!
Tror mycket går oss förbi för de ska hela tiden vara något annat än just de som är nu.
När barnen var små så gick snacket mycket mammor emellan om hur långt barnen var kommna i sin utveckling, de var nästan som en tävling.
 -Min sitter nu
-Jasså ja min går nästan...
men hallå njut av ditt barn som de är nu. En sa till mig att njut nu när de är små för när de börjar skolan så kommer de att gå i en rasande fart hm??? De fattade man inte då. Nu när de är vuxna, nästan så kan man undra varför skulle man hinna så mycket, ja de gäller väl nu oxå.
När man har semester så njuter ganska mycket, vi gör imin familj. De är inte en massa utflykter och flängande hela tiden. Bara sola, bada och njuta:-))

 Nä, att de skulle ta så många år innan man blev lite klokare... haha jag har mycket att lära mig ännu.
Ja, nu tappade jag nog bort mig i ett virrvarr av saker men, ändå kanske du förstår vad jag menar?
Fånga ögonblicket, de försvinner snabbt.
En av anledningarna att jag halkade in på detta är nog de med fotograferingen. De handlar mycket om just att fånga, de speciella ögonblicket.
Så fånga ditt ögonblick nu!
Kram

Foto

Fota nu på morgonen är inte att tänka på för min del. Annars ja. Jag släppar alltid med en kamera i min väska om de perfekta ögonblicket kommer. De är en liten kompaktkamera, jag är imponerad av den.   Canon SX210 IS.
Har en systemkamera oxå men, det känns inte så bekväm att släppa med sig. Jo, de beror kanske på tillfälle. När jag var i Australien så hade jag kameran med vart vi än skulle i 3 veckor. De blev en del foto men de tar tid att få bilden som jag vill ha.

Nu har jag genom tips av en stor bloggare Emma  Att vara någons fru om ett program för bild redigering. Testar de ikväll för att se om man kan fixa till bilderna.


De finns här i våran lilla stad en fotogrupp (finns säker fler) som jag funderat på att gå med i.  Fick  tips av en arbetskollegas fru om den. Då kanske man kan lära sig. Eller så är de övning, övning är de enda rätta. Så här ska fixas med bilder i kväll.  Så man kan slippa sådan här bilder........ja  nu går inte att ladda upp bilder grrrr.

Ha en superdag!