Sidor

onsdag 6 juni 2012

Huset fullt :))

Det blev en massa grillat ikväll kycklingfilé, kotletter och sparris, mmm. Till detta stekta nypotatis, ugnsbakade potatisskivor med rosmarin och timjan, beasås, inlagda vitlöksklyftor och sallad. O va vibblev mätta. Emmy, Jocke och Samson kom och åt med oss. Pågarna busade runt i trädgården så det stod härliga till. Att försöka fota dem var inte till att tänka på, hihi! Tror Dot har lite träningsvärk i morgon efter allt bus med sonen!

Lene & Birger kom in efter maten och drack kaffe och åt nybakta cookies. Kalle hade tre kompisar här oxå, de körde FIFA turnering på x-boxen. Så man kan väl säga att huset var fullt. Så är det nog ofta hos oss. Mycket folk och det är kul. Lite kaffe och en framtrollad fika.
Nu har lugnet lägrat sig i huset mannen sover i soffan, Elina o Boffe kollar tv, Kalle äter en sen middag, Nea sover, pågarna sover oxå och jag kollar in lite bloggar. En normal kväll alltså!!!
Det har varit ett bra firande av Nationaldagen som är över för denna gången. En mycket trevlig dag!

Nu ska jag fixa lite inför den kommande födelsedagen i morgon. Min lilla tös fyller 20 år i morgon. Var har dessa åren tagit vägen?

Hoppas du hade en bra dag du med!
Kram på dig!

Firat Nationaldagen!

Varit i stan med Elina och Dot. Det var massor av folk. De var fullt med gamla amerikanare på torget, vilka bilar. Ingen man fickparkerar med, hihi.
Folk har klappat på Dot och tyckte det var en söt och fin hund. Kul att ha honom med sig :))

Träffade Eva i stan vi tog en kaffe på Vattentornet. Trevligt att bara sitta och prata och njuta av ledigheten.
Nu blir det grillfix.

Fortsatt trevlig dag!
Kram

Att fira Nationaldagen!

Idag ska vi fira Nationaldagen med lite grillning. Undrar varför vi i Sverige inte firar vår dag på samma sätt som man gör i andra länder?
Jag ska gå ner till stan med Dot för bl.a. lite social träning och för att träffa Eva. Får se om det blir en fika eller glass i de fina vädret. Det ska vara firande i Stadsparken med sång av The Boppers ( de har man inte hört på måååånga år) och tal av olika personligheter från stan, trevligt.

Nu ska jag koka in vitlökar till grillningen ikväll.
Ha en underbar Nationaldag!
Kram på er!