Sidor

torsdag 1 januari 2015

Hej 2015

Ja, då ska man lära sig att skriva 2015 istället. Lär väl bli fel några gånger:))

Vi hade en lugn nyårskväll med god mat och bubbel. Precis som de ska vara.
Gratinerad hummer med ett smör droppar med citron, vitlök och örter.
Så gott skulle kunna äta de oftare.

Det var sedan oxfilé, rödvinssås och potatisröra med getost och rödlök. 
Sen kom de bästa tror ja! Kan inte bestämma om förrätten eller desserten var bäst. 
Marängsviss 2.0 med flamberade bananer, vaniljglass, chokladsås och små maränger.. Mycket bättre än vanlig sviss. 


En lugn kväll med god mat som avslutades med bubbel och en ostbricka.




Nu är det slut på en massa frossande. 
Andra "bullar" som gäller nu.

Kommer ändå att fortsätta baka till resten av familjen. Kommer nog att testa andra vägar till mig eller de som vill testa. Nyttigt kan oxå vara gott.


Det där med frosseri att det ska bli mindre ja de är väl ett löfte om man nu ska kalla de för de. Tycker inte att de ska behöva vara nyår för att man ska ändra på något eller avge några löften. 
Det ska bli ett nyttigare år där jag ska ta hand om mig bättre. Vara sannare mot mig själv och verkligen leva här och nu. 

Hoppas du oxå hade en bra nyårskväll.  Var rädd om dig och hoppas du får ett riktigt bra år.

Kram