Sidor

fredag 1 juni 2012

Storm och att ha lite ont:((

Har väl inte fått gjort så mycket som jag tänkt. Inte mått bra alla under fm känns lite bättre nu men , inte helt ok!!
Super ont i magen vet inte om det är något jag ätit eller det är em släng av magkatarr. Känns för j... ligt!!!
Kom till Maxi vid lunch först en tur inom Slättarps. O vs mycket fint de fått in. Köpte lite fina saker på rea fe tycker jag om.

Sitter nu nere i hamnen och väntar på resenärerna från Tyskland. Kan inte ha varit kul som det blåser, fyyyyy!
Kolla in bilden med flaggorna.
Hem och fixa lite inför morgondagen!

Ha en bra fredags kväll tittar in senare och visar bilderna på det som fick följa med hem. Saker gom jag inte visste att vi behövde, hihi!
Kram

Mycket att göra:))

E tillbaka efter ett mycket kort ofrivilligt uppehåll i går kväll! Jobbat länge och hade lite att fixa innan tjejträffen började så, jag hann inte göra inlägg innan:(( Att blogga är lika nödvändigt för mig som att borsta tänderna. Inget jag funderar på att jag måste, jag bara gör det. Inte heller vad jag ska skriva om det bara kommer. Ibland något osammanhängande kanske:)) Det kan nog svänga rejält från ytligheter till lite allvarligare ting! Det är väl så mitt liv är en blandning av de!!! Klart att det syns här då eller?

Har nu huset för mig själv då mannen, Elina och Boffe har åkt till Tyskland för en shoppingtur. Nea har åkt till skolan och Kalle sover än, börjar senare. Så det är jag och pågarna:))
Nä, jag har mycket att göra idag på min lediga dag. Måste jobba oxå, ett par samtal att ringa. Det ska städas, tvättas, handla och göra tårtor. Det är lugnt vi kommer att hinna.

Hörs kanske under dagen!!!!!
Ha en bra dag och en stor kram till dig!

Ps fin text "lånat" den av en kompis.Ds