Sidor

onsdag 4 juli 2012

Mysdag!

Idag har varit en sådan mysig slappe dag! Fint väder, tvätten har vajat i vinden och luktat gott :)) Vi suttit ute och fikat.
Inga måsten och ingen koll på klockan.
Detta är livet!!!!

Varit på stan och fyndat, visar i morgon!
Har varit och provianterat i kväll så jag kan baka lite i morgon. Där var så många goa saker i den nya tidningen jag köpte. Så här ska testas lite i morgon det ska bli kardemumma skorpor, kanellängder och hallongrottor. Frysen behöver fyllas på, man vet ju aldrig om det skulle komma kaffegäster :))

Lene och jag har varit och plockat jordgubbar, i va de va goa! Finns det något mer sommrigt än solvarma gubbar som äts medan man plockar?

Nu ska vi mumsa jordgubbar jag, mannen och Nea!!

Ha en bra kväll!

Trevlig kväll :)

Det var en mycket trevlig kväll igår hos Christina. Klockan blev ganska mycket innan jag kom hem igen. När hennes man kom hem så undrade han om vi inte hade brist på samtalsämne !!!!!!! Sen när skulle två tjejer få brist på ämnen, hihi! Tack än en gång för en trevlig kväll, Christina!

Jag som inte är så himla förtjust i rose vin fick i går ett till som passa mig bra, Barefoot heter de. Ska tydligen vara svårt att få tag på de men, skam den som ger sig. Finns en sort tillvaron jag tycker är ok Lord Zinclair. Det är något sötare i smaken lite saft över de.

Jag som skulle sova länge idag. Vaknade redan vid åtta!!!!! Pågarna tycker att vi ska sova lite till, de snarkar båda två än!

Ligger nog kvar och drar mig en liten stund bara för att jag kan!!!! De är ju semester

Ha de bra i dag vad du nu ska göra!
Kram från mig!