Sidor

torsdag 21 juni 2012

Vilken tur :))

Hemma igen efter en mysig tur. Landade i Helsingör för att köpa picknick mat. Vi var indelade i 4 grupper som fick vars ett kuvert med pengar 500 dk. Vår grupp köpte handmackor, kakor, cider och öl. Fick pengar över skulle köpa kaffe sen men, det glömde vi. Satt på gräset inne på Louisiana och fikade. Alla hade köpt olika saker för sina pengar kul att se vad. Ett gäng hade köpt en filt. Den var vi lite avundsjuka på :)) Vi blev snabbt kompis med en fiskmås som norpade mat av de vi inte orkade äta upp, hihi!

Vi tog sedan efter maten en tur inne för att kolla på konsten. Kan säga att det var inget för mig. Vet inte riktigt om det var min typ av konst, Nu har jag varit där i alla fall, kanske blir fler gånger.

Känner mig ganska matt nu så det blir nog en lugn kväll. Kanske en eller två rundor Skippo med Nea.

Lite bilder från dagen.
Kram på dig och ha en bra kväll!

Missöde

Ja, då var vi i Helsingborg i alla fall! Missade tåget från Hyllie mot Hbg och när vi kom hit så missade vi båten oxå. Nu ska vi äta räkmacka, mmmm!!!!
Fått order om att jag bara ska njuta och ta det lugnt

På väg mot en trevlig dag!

Är lite trött och känner mig sliten men, det går nog snart över. Är på väg till Danmark med jobbet. Vi ska åka Öresund runt med start på Louisiana. Ska ta båten över från Helsingborg, de var många år sedan. Blir en liten nostalgi tripp. Det är något jag saknar detta med båtarna när man skulle åka över. Nu tar man bron, ja det är smidig men samtidigt lite trist.
Kommer ihåg när man skulle åka med båten hur folk nästan slogs om en plats i kön till cafeterian. Det var en räkmacka med div dricka ( en öl och en gammel dansk) som var den obligatoriska överfarts fikan. Ska bli kul att se om det ser likadant ut i dag, hihi!

Hoppas nu att vi får det härliga väder som utlovats, det höjer ju stämningen en aning.

Ha en bra idag!
På gensyn!