Sidor

söndag 13 april 2014

En bra dag till sist

Då jag var något seg i starten i morse eller snarare eftermiddag, om jag ska vara ärligt. Hann inte med allt jag planerat med lite blev gjort. Sovrummet är nu bättre än innan. Ska bara röja i mitt skåp som innehåller böcker, foto, papper, parfymgarderoben och lite annat. 
Det får bli i veckan..... eller nått sånt.


Har varit och köpt lite blommor oxå. 
Det blev lite pelargonior. De måste bo inne på natten och ute på verandan på dagen. Hm, ska komma ihåg att sätta ut dem men framför allt ta in dem. 

Det blev ingen träning klockan var för mycket. Hade fått för mig att det skulle bli en tur på stranden med pågarna. Det blev det. Vi fick sällskap av Camilla. Lite blåsigt var de men så skönt. Det är balsam för själen.


Nu ska det bli sängen och börjar att plöja min tidningshög. 

Natti, natti

Dax att rensa ut

Har känt en tid att jag måste rensa ut lite skit. Bara kasta ut allt och sen börja om från början. Kanske inte allt får flytta tillbaka, kanske lite får flytta någon annanstans! 

Idag börjar jag i sovrummet. Oj så mycket som inte borde vara där. Lite som åker i tvätten. Blommor som sett sina bästa dagar, tomma skokartonger, tidningar som väntar på att bli lästa, nu samlar de bara damm


Det ska oxå hinnas med lite proviantering på Maxi och ett rejält träningspass.
Nu måste jag fortsätta kanske hinner hag mer än ett rum

Kram på dig