Sidor

tisdag 27 december 2011

Att ha ont

Helt slut efter dagens utflykt. Tjejerna förlorade sina matcher, tyvärr. Den sista hade de inte förlorat om "man" tänkt till. O va jag var arg när vi skulle köra hem me,n vi får hoppas att de går bättre i morgon.    När matcherna var färdig spelade körde Nea och jag till Skopunkten. Helt chockad där var nästan inget folk.  Har nog inte varit där då det vatit så lite folk, skönt. De prövades hej vilt med klackar och utan klackar, med päls och utan päls, Nea hade kul. Jag satt och vilade foten på en bänk. De blev lite stövlar, bilder kommer i morgon:))

Fick ont i min j...la fot igen, får kanske gå till doktorn och kolla upp de. Har haft "knivsmärtor" sen...ja 1½ år till och från. Ja, vet får skylla mig själv men tycker inte om att gå till doktorn i onödan, kanske de inte är de nu??????
Skulle bara in på  Ö & B på hemvägen för lite sköljmedels köp, hade nu så ont att jag fick gå med bara en stövel!!!!! Gissa om Nea tyckte de var såååå piiiinsamt, haha.

Åkte hem och la mig i soffan och hoppades att det skulle gå över men, nä de har inte släppt ännu:((
Får sannerligen hoppas att de är bättre tills i morgon.

Nu ska vi testa ännu ett av teerna som jag fick av Linda i födelsedagspresent. Roliga sorter, tre stycken, rosenknoppar, turkisk äpple och white christmas. Kul med nya sorter. Ha en trevlig kväll

MOT LUND

Då kör vi mot Lund och matcher mot Fif Köpenhamn och Ankaret 2, spännande. Behåller ni fokus flickor ska de gå vägen. Ha de så länge!!!