Sidor

fredag 23 november 2012

Att vara barnvakt!

Har du ätit en kaka till fikan idag?Ikväll är jag och Nea barnvakter till små kusinerna. Går bra än så länge, hoppas det fortsätter så:))
Lilla Lykke var då leden när vi körde och lämnade min syster. Oj vad hon grät Vincent och jag sjöng alla sånger vi kom på. Ingen skön sång precis men, vad gör man åt en ledsen liten tös.
Vi hämtade sushi på vägen hem. Det är poppis hos alla barnen här. Inte mycket kvar när de hade ätit klart. Rester som var över till mig!!!!
Nu är det sängdax för den minsta så blir de större barnen glada. Godiset ska fram:))
Ha en bra fredagskväll!
Kram

En latte, en bra start på dagen!

Det har varit en rivstart på morgonen med klädval, matlådor, tvätt och nu så tar jag en latte. Så skönt att sitta ner och bara njuta av dagens första kopp.
Blev inte så hemskt sent igår jag var hemma vid kl 24. Var så trött att jag nästan satt och sov. De hade så varmt inte alls van att ha de så varmt. Jag tycker man känner sig lite piggare om det är lagom.
Veckans sista dag ska snart börja på jobb. Blir en massa idag ska passa mina systerbarn i kväll. Så jag kommer nog att vara trött i morgon:)) Inte van vid de tempot som småbarn har längre.

Ha en underbar fredag och du ta en kaka till kaffet idag!
Kram