Sidor

söndag 20 maj 2012

Trött och lycklig:))

Då blir det en kväll i soffan är helt slut ute efter massor av sol:)) Det tycker ja om.
Ikväll ät det jag som bestämmer över fjärrkontrollen!!!!
Igår var det bara en massa fotboll och en massa galande från svärsonen, Elina och lite mannen som sov ganska gott igenom matchen.
Är inte mycket för sport på tv. Skillnad när barnen spelar match. Har hejat mycket i mina dar på fotboll och innebandy, nu är det bara handboll som gäller!
Har en gång fått tillsägelse av domaren:(( Om jag inte var tyst så skulle jag få gå därifrån!!!! Bad att domaren skulle döma rättvist, så var jag nöjd. Orättvisa är inte ok:))

En liten bild på mig när vi bakade igår, med de fina Ewa i Walla förklädet. Elina tycker att det är för lite bilder på mig. Har lite svårt att se mig själv på bild, tycker inte att jag blir så bra.

Hoppas att du med fått njutit av solen i dag!! Nu håller jag för denna veckan!
Ha en riktigt bra kväll med er där ute i världen!
Kram

Loppisfynden!

Sitter i skuggan en stund, har nog fått lite färg känner hur det bränner på axlar och rygg. Inget gnäll, vill ha mer sol. Kollat in hur vädret ska bli i veckan och det ska bli lika bra hela veckan, jaaa. De tycker vi om.

Kom på att jag glömt visa mina fynd från loppisturen i går.
Tre fina små karaffer, lite roligare art servera ur än en dunk, en gammal korkskruv och en gammal äppleurkärnare. Saker jag inte visste att jag behövde, hihi!
Nu är det snart middag idag blir det Dansk fleskesteg med rödkål, gott. Kanske för varmt idag men, ska den grillas i två timmar får det bli så ändå.

Kram på dig!

Jack tar sig ett dopp:))

Solen värmer så gott. Tyckte det var dax att Jack fick ut sin lilla pool. Han älskar att plaska runt i den. Dot går lååånga omvägar, vatten är inget för honom. Kanske kan kolla lite och dricks om inte Jack är i närheten och skvätter på honom, hihi!

Jag sitter mest och solar och pekar lite till mannen på olika saker dom jag vill ha fixat i trädgården. Mannen har inte ro i kroppen att sitta stilla och sola.
Nu solar vi lite till passar på så länge detta varar, vilket är typ resten av sommaren:))

Sommaren är här:))

O, vilket väder ätit frukost på terassen, mysigt!! Lyssnar på fågelkvitter och grannar som är ute och donar i sina trädgårdar. Tvätten hänger på tork och vajar i vinden.
Tagit bilder på sängen som ska ut på Blocket idag.
Detta blir en bra dag, sommaren är här:)) För att stanna hoppas jag!!!

Nu fångar vi dagen:))