Sidor

söndag 12 maj 2013

Kvällspyssel

Oj, jag som var så trött har fått en hel del gjort. Allt bara för att inte somna. Jag tömde garderoberna i hallen och sorterade bort gamla skor. Synd jag inte tog ett foto vilket berg!!!! Ut åkte oxå vinterjackorna, jaaaa. Det blev så mycket plats både upp och ner i garderoben. En stor sopsäck med skor som ska på tippen. Det har blivit ett tag med draken så det känns bättre att starta veckan.
Jag har oxå tagit bort den gråa randen som växt fram i håret:)) Ska bli spännande att se hur färgen blir torr. Det var rostorange när färgen sattes i. Om det blir fel färg så tar det inte så lång tid innanå det måste färgas igen.

Känner mig mätt och lite besviken på mig själv. Jag har tuggat i mig en massa skit choklad, ost och kex, några godisbitar.
Då kanske du fattar varför!!!!


Är så trött nu skulle snart kunna lägga mig. Ska bara dricka mitt te
I morgon är det en ny arbetsvecka denna utan en ledig dag. Blir tufft!

Kram på dig!




En vanlig söndag!

Det är en vanlig söndag. Vi har kommit in i en sorts söndagslunk med sova länge, äta en sen och lång frukost för att sen ta ett träningspass på det:))
En vanlig söndag alltså inget konstigt alls.

Nu är det avklarat, så nu måste jag ta ett tag med draken och golvmoppen. I övrigt blir det en lat söndag, lite ladda batterierna inför kommande vecka. Har en konstig känsla av orkeslöshet i kroppen hoppas det inte blir mer än så. Sover lite eller länge så är det samma känsla. Hoppas det snabbt är övergående. Lite kaffe och mycket vatten samt vila...... kanske kan råda på de!

Kram på dig!