Sidor

tisdag 20 december 2011

Stressad

Ja, denna dagen har gått i ett rasande tempo har haft massor att göra på jobb. Mindre vredesutbrott över kopieringsmaskinen som inte gjort vad den skulle!!! Skulle fixa en massa inför morgondagens aktiviteter efter jobbet,  helst på ingen tid alls. Helt omöjligt när alla andra också skulle handla.
Ja, de tog sin lilla tid att handla på Maxi till oss, jobbet och till den fikan som vi ska ha på handbollens avslutning i morgon. Nu är de mesta nog klart.....tror jag.
Nu ska Nea och jag dricka julte innan de är dax att sova. Oj, kom precis på att jag har saffransskorpor på torkning i ugnen, aaaa de klarar sig till i morgon.
Nu håller jag kväll för idag!

Semester

Fy, vad de var segt att stiga upp i dag!!!! Vill ha semester nu men, de är bara två dagar kvar sen ska vi ha lite ledigt, skönt. Idag är de ganska mycket som ska fixas bla fikan till Neas julavslutning på handbollen, lite som måste handlas, kan vara någon liten klapp kvar att handla. Om man har en liten lapp på vad som ska göras tror jag att jag ska hinna, tidsomtimist som jag e!!!!
Var rädd om dig