Sidor

onsdag 18 januari 2012

Härliga onsdag

O vad jag har haft det skönt idag, bara tagit de lugnt. Kollat på tv, sorterat och läst mina tidningar, gått en runda med pågarna och sen har jag ju fikat med Camilla.  Tack för goa bullar (o go kaga)
Vi hade en del att prata om. Hon har precis kommit hem från Thailand och sen var det event snack ochså.  Alla fina priser som de bara kommer mer av. Vilka kläder ska vi ha på oss, hihi. Tjejsnack alltså.
 Fick just nu veta att ett presentkort till finns i vinstpotten från TintinStyle på 5000,- !!!!!
Oj, vad mycket man kan handla för de:))
Citronerna fick dela vas med tulpanerna, hihi

Varit en snabb sväng ner om stan för att köpa en "julklapp" till morgondagens försenade julfirande med Camilla och Camilla. Visar i morgon vad jag köpt......kan inte avslöja de här nu, tyvärr.

Nu ska de tittas lite på tv varvat med att läsa tidning. Jag fick de nya nummert av Lantliv idag, yes kvällen e räddad.





Sorry kunde inte vända bilden:))
 Kram

Semesterdag

Idag har jag semester!!!!!Hade en massa dagar som skulle betalas ut i pengar efter sommaren. Tyckte de var bättre att ta dem nu och stanna upp och njuta lite.  Om det blir varje onsdag fram till mars har jag inte bestämt,det är lite på hur det ser ut på jobb också.
Tanken är att fånga ögonblicken och vara hemma när Nea kommer från skolan, ta långpromenader, fikastunder.....ja det finns nog inte brist på sysselsättning. Carpe Diem!!
                                            
Dagens planering är att bara göra ingenting eller jo jag ska sortera (lägga dem i nr ordning) mina tidningar och kanske hinner jag med lite foto sortering också. De har blivit en del fotograferande så nu måste bilderna stoppas i mappar så jag snabbt kan hitta vad jag letar efter.

Sorterings högarna med mina favotidningar Lantliv, Elle Mat och Jeanne d´ Arc Living och andra magasin.

Kanske kommer Camilla på fika efter lunch! Trevligt, vi har ju en del att "snacka igenom" inför eventet den 11:e.:)))
Kan nog bli en långrunda med pågarna också, hoppas på att lilla solen tittar fram.
Pågarna på spaning efter solen:=))

Kram