Sidor

fredag 25 januari 2013

Solnedgång!

Freeeedag, jaaaa det är så skönt. Vi har ätit middag tidigt för det blev ingen match, Nea har nu feber.
 
Lagde mig en kopp kaffe och skulle bara tända lite ljus för att sjunka ner i soffan.  Får då syn på månen. Den var så fin, ett rosalila skimmer runt om. Hämtade kameran och började att knäppa bilder. Tar en snabb titt och inser att något är fel. Tog och fixade inställningarna som jag nog råkat komma åt när vi var i pulkabacken. Ut igen och då såg det inte likadant ut.
Du får se skillanden trots suddiga bilder.
Jag är nu så gammal att jag måste ha glasögon för att se inställningar och läsa osv. Dessa hade jag inte nu och tiden var knapp, det gjorde att jag fick testa mig fram. Vilket syns på bilderna.
Det är nog dax att ta fram den där instruktionsboken och läsa den eller anmäla mig till en kurs. Kanske en bloggfotokurs?  Får se om någon nappar på de:))
 
 



 

Nu ska jag gå och laga mig lite nytt kaffe då den kopp jag tog är nu kall!
 
Ha en fin fredagskväll!
Kram
 
 
 
 

Äntligen fredag

Har en lång lista på saker jag vill göra, inte måste utan vill:))
Får se vad som jag hinner med. Det är lite matcher idag och på söndag med handbollen. Nea klagar nu över halsont så vi får väl se hur de bli!

Stora Dot har en förkärlek till nytt kallt vatten. Att ha vatten i en skål hm, ok de duger om det är nytt gör stunden. Fast de allra bästa är från kranen:))
Han kom in på toan och sätter sig framför badkaret och väntar till någon ger honom. Om det tar tid så slår han med tassen på karet. Min lilla goa påg:))

Känns som en natts god sömn fått funderingarna att skingras lite.

 
 
Nu fångar vi dagen!
Kram