Sidor

måndag 1 oktober 2012

Att få det serverat!

Det är lyx att få maten serverad eller hur?
Spelar egentligen inte någon roll vad som serveras, det är bara detta att man själv slipper att
stå vid spisen.
Igår fick vi inte vara i närheten av köket för Elina och Boffe skulle göra middagen.
Det blev en trerätters riktig söndagsmiddag med sås och potatis, mmmm!
 
Förrätt:
Filodegs inbakad getost med honung och kanel
Detta var så gott, kommer att göra detta fler gånger. För de som inte äter getost serverades det eb brie istället. Den var oxå god, måste ju testa för omdöme:))
 
Varmrätt:
Helstekt Fransyska med gräddsås, inlagd pressgurka, lingon och ugnsbakade grönsaker
                                                 Detta var gott och vilken sås, grädde e livet!
                                                                           
                                                                          Dessert:
                                              Chokladmousse med apelsin och färska hallon
Vilken dessert!
Den kräver en kopp gott kaffe till, vilket vi fick om man ville.
Om man inte är så förtjust i choklad kanske detta blir i mastigaste laget.
Mycket smak, gooooott!
 
Min favorit om dessa ska rangordnas så var det förätten.
Ost e gott!!!
 
Det är lyxig att få ha en sådan söndag, tack för de!
Nu fångar vi dagen och gör den till den bästa!
Kram på dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar